Skip to main content

UW TUIN ZONDER ZORGEN!

Schakel ons in voor de aanleg en het onderhoud van uw bedrijventerrein

Bij AD-Garden kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor alles wat te maken heeft met tuinen en groen. Zo gaan we met veel enthousiasme en kennis van zaken aan de slag voor de aanleg en het onderhoud van uw bedrijventerrein in regio Houthalen-Helchteren en andere omliggende regio’s in Limburg bij uitbreiding.

Weloverwogen werkwijze

Bij bedrijfstuinen is het esthetisch aspect vaak van groot belang. Een tuin die in het oog springt laat immers een positieve indruk na bij uw (potentiële) klanten en versterkt het bedrijfsimago. Als professioneel groenbedrijf beheersen we dan ook de knepen van het vak om van uw bedrijfsgroen een tuin met meerwaarde te maken.

Stipte service waarop u kan rekenen

Van tuinaanleg met een eventuele integratie van een vijver – in samenwerking met onze betrouwbare partner – tot tuinonderhoud op maat. Denk hierbij aan klussen zoals het gras maaien, hagen snoeien, bestrijden van onkruid, noem maar op. Ook het onderhoud van de parking behoort tot ons takenpakket. We kunnen hierbij een onderhoudscontract uitwerken afgestemd op uw wensen en budget.

Graag meer info over onze werkwijze voor het onderhoud van uw bedrijventerrein? Neem gerust contact op met AD-Garden in Houthalen-Helchteren. Indien gewenst, bezorgen we u een vrijblijvende offerte.