Skip to main content

UW TUIN ZONDER ZORGEN!

Tuinonderhoud om zorgeloos te genieten van uw tuin

Zelf geen groene vingers of geen tijd om uw tuinonderhoud in regio Houthalen-Helchteren uit te voeren? Besteed uw tuinklussen uit aan AD-Garden en geniet het hele jaar door van een verzorgde tuin.

Onderhoud op regelmatige basis

Flexibiliteit dragen we hoog in het vaandel en dat merkt u eveneens aan onze onderhoudscontracten. Van een éénmalige onderhoudsbeurt tot periodieke contracten op weekbasis, om de twee weken, maandelijks of zelfs om het half jaar: bij AD-Garden is het allemaal mogelijk. Wenst u liever een onderhoudsbeurt in het voorjaar en najaar om uw tuin voor te bereiden op het komende seizoen? Ook hiervoor kan u bij ons terecht.

Diverse tuinkarweien

Van onkruidbestrijding tot klussen zoals het gras maaien, planten en bomen verzorgen, snoeiwerk van hagen, noem maar op. Ook grotere taken zoals het vellen van bomen behoren tot ons takenpakket. We werken hiervoor samen met een betrouwbare collega die over een vergunning beschikt. Wenst u nog een stapje verder te gaan en meteen uw tuin te laten renoveren? Zelfs voor een tuinrenovatie bent u bij AD-Garden in Houthalen-Helchteren aan het juiste adres.

Graag meer info over de opties voor tuinonderhoud? Neem vandaag nog contact op voor bijkomende inlichtingen of vraag naar een vrijblijvende offerte.