Skip to main content

UW TUIN ZONDER ZORGEN!

Tuinaanleg op maat van uw ideeën

Wenst u de tuin van uw nieuwbouwwoning aan te leggen op maat van uw eigen stijl en ideeën? AD-Garden is de expert op het gebied van tuinaanleg in regio Houthalen-Helchteren en biedt u hiervoor graag de nodige ondersteuning.

Van ontwerp tot afwerking

Een mooi aangelegde tuin kan het uitzicht van uw woning naar een totaal ander niveau tillen. Hebt u zelf al enkele ideeën of wenst u graag een plan te laten ontwerpen door een tuinarchitect? Bij AD-Garden is alles bespreekbaar. Indien gewenst, werken we samen met andere professionals om te kunnen beantwoorden aan uw specifieke noden. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook vijvers integreren in uw tuin. AD-Garden blijft hierbij telkens het centrale aanspreekpunt waarbij u terecht kan met al uw vragen en suggesties.

Diverse stijlen

Gaat u voor een weelderige tuin met bontgekleurde plantengroei? Of bent u eerder te vinden voor een sobere en strakke stijl? Voor welke stijl u ook kiest, wij zorgen voor een nauwgezette uitwerking die uw eigen stijl op een mooie wijze reflecteert. Zo staan we onder andere in voor toepassingen zoals gras zaaien, grasmatten, doorzaaien van gazons, zetten van borduren, beplanting, schorsen, omheiningen, noem maar op. Daarnaast kan u eveneens een beroep doen op AD-Garden in regio Houthalen-Helchteren om uw bestaande tuin te renoveren en op deze manier een nieuwe look aan te meten.

Graag met ons samenwerken voor uw tuinaanleg? Neem zeker contact met ons op voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak om uw tuinproject verder te bespreken.