Skip to main content

UW TUIN ZONDER ZORGEN!

Tuinrenovatie om uw tuin een nieuwe look te geven

AD-Garden legt een bijzondere expertise aan de dag voor AD-GARDEN – Tuinaanleg, maar indien u al een tuin heeft, kunnen we deze ook gedeeltelijk of volledig renoveren. Uw tuinrenovatie in regio Houthalen-Helchteren en omliggende regio’s in Limburg bij uitbreiding nemen we graag ter harte.

Verschillende renovatietechnieken

Bij een tuinrenovatie nemen we uw bestaande als vertrekpunt. Samen met u bekijken we daarbij wat mogelijk is en stellen we graag een aantal renovatiemethodes voor die passen bij uw beschikbaar budget. We houden rekening met het esthetische aspect, maar ook de functionaliteit krijgt bijzondere aandacht. Factoren zoals onderhoudsvriendelijkheid, afwisseling van zonlicht en schaduw en de sfeer van de omgeving spelen hierbij een belangrijke rol.

Nieuwe uitstraling voor uw tuin

Indien u uw tuinrenovatie wat grootser ziet, kunnen we ook een tuinarchitect inschakelen om een tuinplan op maat te maken. AD-Garden renoveert zowel tuinen van particulieren als bedrijfstuinen – een categorie die vaak een totaal andere aanpak vergt. Nadien kan u eveneens een beroep doen op onze service om uw tuin te onderhouden. We bieden hiervoor verschillende onderhoudscontracten naargelang uw wensen en behoeften.

Van plan om een tuinrenovatie te doen? Neem gerust contact op met AD-Garden in Houthalen-Helchteren om uw plannen vrijblijvend te bespreken. Indien gewenst, bezorgen we u een gratis prijsofferte.